e martë, 30 gusht 2011

The Notebook


Një djalë pasio­n­ant dhe i var­fër bie në dashuri me një vajzë të pasur dhe i jep asaj një ndjenjë lirie. Shumë shpejt ato do të nda­hen dhe shkaku do të jetë klasa e ndryshme shoqërore të cilës ato i përkasin.
shiko : novamov
shkarko : megaupload

0 komentet: